1. STORKØB: Glucosamin, køb 12 - få 6 GRATIS

  Pris:   1.668,00kr 2.502,00kr

  Mængde:  


  NB! Pakkes 1 produkt pr. forsendelse med indregnet porto på 60 kr. Vareprisen ekskl. porto er under bagatelgrænsen og pakkerne skal ikke fortoldes.
  Nøgleord:
  Slidgigt, Svage led, Ledsmerter, Nedslidte led.

  Glucosamin er et rent vegetabilsk produkt, fri for tilsætningsstoffer. Vores Glucosamin er udvundet af majs-planten og indeholder derfor ikke skaldyrs-rester. Produktet er derfor sikkert at anvende for skaldyrsallergikere, vegetarer og veganere. Produktet påvirker ikke blodtrykket eller kolesterolniveauet.

  Slidgigt:
  Glucosamin er det mest anvendte naturmiddel til forebyggelse og behandling af slidgigt. Millioner af mennesker verden over tager dagligt Glucosamin for at forebygge og behandle slidgigt og svage led.

  Genopbygning:
  Forskning viser at Glucosamin stimulerer genopbygningen af nyt bruskvæv. Tages Glucosamin dagligt er resultatet øget bevægelighed i leddene og en mærkbar smertelindring.

  Dosering:
  2-4 kapsler dagligt efter behov.

  Indhold:
  Hver vegetabilsk K-caps® kapsel indeholder 500 mg Glucosamin (glucosaminsulfat 2KCl udvundet fra majsplanten). Både kapsel og indhold er 100% vegetabilsk og fri for tilsætningsstoffer. Produktet er velegnet til skaldyrsallergikere, vegetarer og veganere.

  Anbefalede kombinationer:
  Mod slidgigt anbefales kombinationen Acanthopanax med Ingefær og Glucosamin.

  100% Vegetarian. Quality Guaranteed
I din indkøbskurv: 0 produkter