1. Ren Hud Formel. Køb 3 og få 1 gratis

  Pris:   417,00kr 556,00kr

  Mængde:  


  NB! Pakkes 1 produkt pr. forsendelse med indregnet porto på 60 kr. Vareprisen ekskl. porto er under bagatelgrænsen og pakkerne skal ikke fortoldes.
  Nøgleord:
  Uren hud, Akne, Bumser, Hudorme, Udrensende kur, Eksem, Psoriasis.

  Ren Hud Formel består af de to mest afgiftende, udrensende og antibiotiske lægeurter: Glat Burre og Løvetand Rod. Formlen er derfor meget effektiv mod stort set alle former for hudlidelser.

  Uren hud:
  Ren Hud Formel har en stærk antibiotisk og udrensende virkning. Ren Hud Formel er det absolut bedste middel mod uren hud, acne, hudorme og bumser. Virkningen er hurtig (indenfor 7 dage) og varer ved så længe produktet anvendes.

  Hudlidelser:
  Ren Hud Formel har en stærk antibiotisk virkning og er derfor nyttig ved hudlidelser som eksem, psoriasis og hudinfektioner.

  Afgiftende og udrensende:
  Ren Hud Formel virker udrensende og afgiftende. Den udrenser affaldsstoffer og forurening, herunder tungmetaller, som ellers ophobes i kroppen.

  Anden brug:
  Formlen kan anvendes som en effektiv udrensende kur.

  Dosering:
  2 kapsler 3 gange dagligt i 20 dage. Herefter vedligeholdes med 1-2 kapsler dagligt.

  Indhold:
  Hver vegetabilsk K-caps® kapsel indeholder 300 mg unik blanding af Arctium lappa og Taraxacum mongolicum. Både kapsel og indhold er 100% vegetabilsk og fri for tilsætningsstoffer. Produktet er velegnet til vegetarer og veganere.

  Anbefalede kombinationer:
  For at styrke hud, hår og negle suppleres med Silika.

  100% Vegetarian. Quality Guaranteed
I din indkøbskurv: 0 produkter