1. Silke-Pæon. Køb 3 og få 1 gratis

  Pris:   417,00kr 556,00kr

  Mængde:  


  NB! Pakkes 1 produkt pr. forsendelse med indregnet porto på 60 kr. Vareprisen ekskl. porto er under bagatelgrænsen og pakkerne skal ikke fortoldes.
  Nøgleord:
  Hedeture, Overgangsalder, Nattesved, Forkølelsessår.

  Silke-Pæon er et klassisk naturmiddel som er blevet anvendt medicinsk i over 1500 år. I dag anvendes Silke-Pæon stadig som det foretrukne naturlige middel mod gener i kvindens overgangsalder.

  Overgangsalder og hedeture:
  Silke-Pæon er det mest effektive naturlige middel mod hedeture og nattesved i overgangsalderen. Læge-planten anvendes af millioner af kvinder verden over.

  Anden brug:
  Silke-Pæon er stærkt virushæmmende og er gavnlig mod forkølelsessår (herpes simplex). Ved et udbrud af forkølelsessår slår Silke-Pæon hurtigt udbruddet ned, ligesom en forebyggende behandling kan afværge et udbrud af forkølelsessår.

  Dosering:
  Mod gener i overgangsalderen tages 2 kapsler op til 4 gange dagligt. Dosis kan øges efter behov.
  Mod forkølelsessår tages forebyggende 1-2 kapsler dagligt. Fornemmes et begyndende udbrud tages 4 kapsler hver anden time til fornemmelsen forsvinder.

  Indhold:
  Hver vegetabilsk K-caps® kapsel indeholder 300 mg Silke-Pæon (Paeonia lactiflora). Både kapsel og indhold er 100% vegetabilsk og fri for tilsætningsstoffer. Produktet er velegnet til vegetarer og veganere.

  100% Vegetarian. Quality Guaranteed

Kunder som købte dette produkt, købte også

I din indkøbskurv: 0 produkter